Tom Luistert 1

Met goedkeuring van Tom Beek zal ik hier zijn ‘stukkies’ plaatsen die hij heeft geschreven over luisteren en muziek in de rubriek Tom Luistert

Achter gesloten ogen, in een aardedonker theater, speelt zich — speciaal voor jou en voor jou alleen — een avondvullende film af. Een reis in de tijd, met de muziek als hoofdpersoon en de stilte als decor.

Langzaam word je meegevoerd langs bergen en dalen, door een landschap van klanken dat je — zonder dat je het doorhebt — in de juiste stemming brengt.

Donderende, lage trommels kondigen aan dat er iets groots staat te gebeuren, net voorbij de horizon. Trompetten zwellen aan, fluiten bezingen de dageraad, violen vullen de hemel met een vuurwerk van licht. In een bonte parade komt de wereld in beweging en verzamelt zich aan jouw voeten.

Daar de melodie, de held van ons avontuur. Hij stelt zich aan je voor en laat zich natuurlijk van zijn beste kant zien. Zijn aanstekelijke energie vult de ruimte en tovert een glimlach op je gezicht. Mag ik deze dans van u?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s